Geluidsinstallatie 

Een geluidsinstallatie huren: zo geregeld! Een geluidsinstallatie huren voor jouw bedrijfsfeest, huwelijk, verlovingsfeest, verjaardag of henna. De beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Een geluidsinstallatie huren bij Geluidsinstallatie Rotterdam betekent kristalhelder geluid voor elk evenement. Geluidsinstallatie Rotterdam heeft voor elke ruimte een geschikt geluidspakket.

 

Advies nodig? Wij helpen u graag!
Wij adviseren u graag goed voordat u een speaker set bij ons huurt aan de hand van het aantal personen , de locatie en de akoestiek van de locatie. Soms moet de aangevraagde set iets worden aangevuld met een hogere geluidssterkte. Echter komt het ook geregeld voor dat wij een set adviseren met een lagere geluidssterkte. Wij zijn een betrokken partij die meedenkt binnen de kaders die u stelt zoals een bepaald budget bijvoorbeeld.

Wanneer de juiste keuze is gemaakt uit onze speaker sets kunnen wij ook advies geven over microfoons, mengpanelen of overige geluid gerelateerde apparatuur. Gaat de gekozen geluidsset gebruikt worden voor een zakelijke presentatie dan kunnen wij ook (draadloze) microfoons adviseren.

Huis/tuin feesten

Zaal met max. 100 pers.

Zaal met max. 200 pers.

Zaal met max. 700 pers.

Hoe werkt het?